mandag den 7. januar 2008

Hobbynit-træf i september 2007

Jeg tænker tit på et dejligt træf jeg var til med en flok herlige Hobbynitter i september 2007

http://www.hobbynettet.dk/forum/viewtopic.php?t=1662&postdays=0&postorder=asc&highlight=tr%E6f&start=45

På min rute fra Randers samlede jeg først Pia op i nærheden af Vejle, derpå Dorthe og Lilian, der ventede et aftalt sted i Haderslev. Vi kørte til Anja i nærheden af Sønderborg.
Jeg må sige jeg beundrede Anja. Hun driver sin egen dejlige hobbyforretning, som vi selvfølgelig var henne for at se, hun har mand og 4 børn, var i slutningen af sin graviditet med nr. 5, var sammen med familien i fuld gang med at samle ting sammen fordi de skulle flytte i et nyt hus og.. så kalder hun sammen til træf.
http://www.123hjemmeside.dk/anjas3dkort
Det blev den dejligste dag sammen med så mange dejlige mennesker. Jeg glæder mig bare til engang at se dem allesammen igen. Jeg fik sådan en lyst til at fortælle om dette træf at jeg måtte gøre det her på min blog, men se selv mere på linket ovenfor.

Snakken gik lystigt - vist nok mest om strik og kort...men på vejen tilbage fik Lilian og jeg en god snak om patchwork. Jeg har lavet mange ting og siden jeg fik min Brother Innov-is 4000 har jeg samlet broderifiler. Der findes også en masse hvor man kan spænde op i broderirammen til patchwork. Jeg har downloaded flere tutourials derom, men aldrig fået sat mig ordentligt ind i, hvordan man med fordel kan bruge en broderimaskine til patchwork. Det havde Lilian - og jeg spurgte hende om ikke hun ved lejlighed kunne tænke sig at lægge en lille billedserie ind i http://www.hobbynettet.dk/forum/index.php
Jeg var sikker på, at mange af os, især de med broderimaskiner kunne tænke os at se sådan en serie med små tips til hvordan man gør. Lilian lovede at gøre det en dag, når hun fik tid. Det har hun fået nu og vi er en flok der ivrigt følger en tråd på
Prøv at kikke lidt på tråden Opslag: Så starter vi crazy patchwork sammen
http://www.hobbynettet.dk/forum/viewtopic.php?t=2325&highlight=

Ingen kommentarer:

http://easyhitcounters.com/step3.php?username=nicoline&style=7seg