torsdag den 3. september 2009

Min PC er brændt sammen

Altså hvor er man elendig, når man må undvære sin computer og hele tiden skal låne Hans' Han har på sin jo heller ikke mine mails, mine bookmarks med links og favoritsider.. Æv..
For en lille uges tid siden stod min computer fuldstændig af efter at have drillet mig i nogen tid. Jeg havde godt lagt mærke til at den blev MEGET varm og var MEGET langsom. Pludselig var der for alvor sort skærm...og en undersøgelse viste at den ikke stod til at redde. Motherboard og andre ædlere dele indeni var sorte og afsvedne og vil være alt for dyre at udskifte. Måske er det min egen skyld, for blæseren nedenunder var fuldstændig tilstoppet. Den går altså ikke at have en bærbar computer stående på sybordet på et blødt strygeunderlag mellem garn og stof. Nu håber jeg bare min HD kan reddes for jeg vil så nødig miste mails, broderifiler, billeder, programmer og alt det jeg har samlet gemmen tiden fra jeg købte den i 2005 og fra tiden derfør.
Jeg vil ikke have VISTA, fordi jeg har hørt at nogle af mine programmer ikke kan forenes dermed. Den nye skal også være en bærbar 17 " Toshiba.
PC-lager i Århus havde en, men den kunne ikke ændres til XP.
De kunne skaffe en anden Toshiba Satellite Pro-282. Den har muligheden for at nedgradere til XP. Så den kom i dag.. jeg åbnede pakken for at undersøge den nærmere, prøvede at starte den..og opdager så at det er den forkerte..den der ikke kan ændres fra VISTA til XP. Nå håber jeg de vil bytte den (den er betalt) og næsten endnu mere håber jeg indholdet af min gamle HD kan reddes og overføres til den nye Toshiba.
Jeg har smidt den høje hælsko som jeg skulle gå med efter operationen af min venstre fod, der stadig er hævet og ikke kan lide ordentlige sko. Nu skal jeg også lære at gå på den igen. Desværre får jeg stadig hilsener fra min colitis ulcerosa..
Vi skal snart til Holland.. og min lyst er ikke særlig stod liiige nu.

1 kommentar:

Bente sagde ...

Hej kusine Gerda!

Ærgerligt at høre om din fod, håber det snart bliver bedre ;o)

Med hensyn til din computer, så har jeg erfaret i.f.m., at min mand Finn fik en bærbar med Vista på, at man kan downloade diverse drivere, så de gamle programmer kan samarbejde med Vista. Det gælder f.eks. printer som var før Vistas tid.

Skal måske lige nævne, at vi har trådløst netværk, og Finn kan bruge den stationære printer m.m som også er fra før Vistas tid og den stationære køre på XP.

Jeg vil tro, at du kan downloade drivere til næsten alle programmer efterhånden, så du skal ikke fortvivle helt, hvis du ikke kan få en pc uden Vista.

God bedring med foden.

Kærlig hilsen
Bente

http://easyhitcounters.com/step3.php?username=nicoline&style=7seg